Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012

vitron555

Ankieta  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. 2012 Koniec Swiata

• Tak
      2
    • Nie
      23
    • Lata mi to .
      16
  2. 2. Jak nie 2012 to ktory ?

• 2012-2020
      3
    • 2020-2040
      3
    • 2040 -2060
      7
    • Nigdy
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Z gory chce napisac ze chce znac Wasze opinie co do daty

21 Grudnia 2012

Jak wiekszosc z Was wie ze Rok 2012 Ma to byc Koniec Swiata.

Wedlug''Discovery Channel ''

W 2012 moze sie wiele rzeczy zdarzyc ale nie koniecznie

Np:

Stany przestana istniec , poniewaz moze wybuchnac SuperWulkan w Yellowstone , ktory zniszczy dobra 1/4 Ziemi

Na Ziemie moze zderzyc sie z inna lecaca planeta .

To tylko przyklady Ktore mowiono na DCH

Ale takze nic nie wskarzuje ze akurat 2012 Roku ma byc koniec swiata.

A dlaczego tak o tym mowia?

To przepowiednia Majow . Wiekszosc ich przepowiednich sie sprawdzila.

Wiec tu chce znac wasza opinie wierzycie ze akurat w roku 2012 Bedzie historyczny moment i bedzie Koniec Swiata, czy tez nie ?

Jak nie 2012 to kiedy ? Jak wiemy kiedys Koniec Swiata bedzie : (

I czekam na Wasze opinie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

watpie zeby w 2012 byl koniec chociaz bylo by fajnie^^

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Weteran
Opublikowano

@2 x up

a podobno tematow mamy nie odkopywac ;D a on z lutego ;x

i co mozna wogole dodac do ankiety ... bedzie albo nie bedzie proste ^^

@topic

napewno kiedys bedzie

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Jak sie dowiem kilka dni przed końcem świata że ma nastąpić zrobie dokładnie to samo co w piosence PEZETA - "gdyby miało nie byc jutra" xdd

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

@up ta napewno... koniec świata będzie kiedy słonce zgaśnie czy wybuchnie a jak kiedyś słuchalem to za ileś tam tyś lat... czy milionów ale do tej pory to co innego może się zdarzyć xD np. inna planeta może walnąc w Ziemie :D

fs.png

Opublikowano

"Nie znacie dnia ani godziny". Nie będzie końca świata w 2012 roku. Kiedy będzie? Wyjaśnione w cytacie na początku mojego postu.

Opublikowano

Moze i nie bedzie, ale czytaliscie te artykuly, w ktorych buduja juz bunkry "na koncu swiata"? :X

Osobiscie sadze ze nie bd konca ale nic nigdy nie wiadomo^^

; )

Opublikowano

O matko sratysiącesranaście. 2012 będzie taki jak każdy rok najwyżej będzie kryzys :). Słońce jesze parę milardów lat będzie świeciło i wtedy zgaśnie/ wybuchnie i Ziemia przestanie istnieć prawdopodobnie z nami jeśli nie będziemy w innym układzie słonecznym ^^.

Opublikowano

Gosh, media nadmuchały(jak zawsze) tą datę i teraz większość ludzi ma wątpliwości. Kalendarz Majów kończy się na tej dacie, bo myśleli, że jej nie dożyją(i mieli rację) i nie było po co go dalej robić.

Ile już razy(w samym XX w.) miało być tych końców świata, w 2000 roku też miał być(coś z siecią komputerową, data miała się przestawić na inną i to spowodowałoby kryzys, mniej więcej coś takiego) i co, i nic, wszystko poszło gładko.

Jak już kolega wyżej napisał "Nie znacie dnia ani godziny", na pewno jak my żyjemy tego końca świata nie będzie, co najwyżej koniec gatunku ludzkiego...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Moim zdaniem nie będzie bo po 1 miał być w 2002 roku a po drugie że jak nie będzie w 2012 to niby będzie w 2020 więc jak ma być w 2012 to ska już data że w 2020 będzie ? żałosne nie będzie końca świata

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Podobno koniec świata ma być gdy ,,Jezus przyjdzie sądzić" Czyli przyjdzie na ziemię, a co z ateistami?

Ja jestem ateistą, i jakoś nie mam zamiaru być sądzonym przez kogoś, w kogo nie wierzę.

A co do końca świata w 2012 - nikt nie wie, koniec świata może być nawet za 5 minut =)

A to 2012 to już jest taka propaganda..wszystko z palca wyssane bo kalendarz Majów się kończy i jeszcze to kolorują...

...skoro są ludzie którzy wierzą, i są święcie przekonani iż koniec świata nastąpi w 2012, to czemu nie wezmą kredytu, np. 300tys. zł i nie zrobią czegoś szalonego, bądź nie zamkną się w domu i nie czekają aż będzie koniec?

Bo tak na prawdę w to nie wierzą.

logo_black3.png

Opublikowano

Sczerze to lata mi to czy będzie czy nie, chociaż ja mówie iż nie będzie, ile razy to miał być koniec świata? A to ciekawostka, wiele ale jeszcze nic się nie zdarzyło, może i dziwne powodzie, wybuchy wulkanu itd. a coraz bliżej do 2012, ale i tak możecie sobie w 2012 wyjść na dwór i zjeżdżać na sankach -.- (pisało że w grudniu ma być). Jak Polska zrobi kalendarz który się skończy np. w 2222 roku (:>) to też będa pisać że kalendarz Polski się kończy i koniec świata? omg . . .

Z tej zapowiedzi trzepią w chooya kasy i cieszą dupy.

Opublikowano

Dinozaury też się nad tym zastanawiały, aż w końcu wyginęły. A teraz do grania !

Weteran
Opublikowano
Moze i nie bedzie, ale czytaliscie te artykuly, w ktorych buduja juz bunkry "na koncu swiata"? :X

Osobiscie sadze ze nie bd konca ale nic nigdy nie wiadomo^^

Jezeli myslisz ze jakie kolwiek bunkry wytrzymaly np: tak jak jest zawarte w temacie wybuch wulkanu czy zderzenie z inna planeta to jestes zajebisty : >

Ja osobiscie sadze ze i tak bedzie za kilkadziesiat lat z 10-20 : >

"Nie znacie dnia ani godziny". Nie będzie końca świata w 2012 roku. Kiedy będzie? Wyjaśnione w cytacie na początku mojego postu.

czytaj uwaznie temat. Pisze ze nic nie wskazuje ze w 2012 r bedzie koniec swiata . Ale napewno bedzie .

a jak kiedyś słuchalem to za ileś tam tyś lat... czy milionów

Ta powodzenia : >

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

ehh będzie to będzie ja tam przeżyłem 4 końce świata

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

Koniec świata już miał być parę razy :) W 2000 miał też być.

W 2012 21 grudnia, bo wtedy kończy się kalendarz majów, a oglądałem ten program (co zapewne autor tematu na discovery) i majowie to tłumaczą po prostu nowym cyklem w ich ?życiu, istnieniu?.

Może też planeta X uderzyć w naszą planetę (to taka co 'wyleciała' z tej elipsy co sie wszystkie planety na tym latają i se lata i może w nas pierdolnąć [to nie miało brzmieć mądrze jeśli chcesz coś o tym powiedzieć :D]), ale to też wykluczyli, bo jak by miała to już dawno "by to zrobiła" :D

Ogólnie to ja myślę, że 20% szansy, że tak się stanie.

@edit

a jeszcze ten wulkan w yellowstone to, że ma popiół z tego przykryć całą kule ziemską :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...